Diamantart Logo

Cum cumpar

 

   
1. Inregistrarea clientului
 
Pentru a cumpara tipare de baza, la deschiderea magazinului on-line Diaman ART : 
 
-  Accesati Creeaza cont (partea superioara a ecranului), daca nu sunteti inregistrat. Completati unul dintre formulare. Accesati Inregistreaza pentru validarea datelor completate.
 
 
-  Accesati Intra in cont (partea superioara a ecranului), daca sunteti deja inregistrat. Completati adresa de e-mail si parola. Dupa completare, accesati Autentificare.
 
 
 
2. Cumpararea tiparelor
 
Dupa inregistrare sau autentificare alegeti sectiunea de produse dorita, MARIMEA STANDARD POTRIVITA, GRUPURI DE MARIMI sau TIPARE PERSONALIZATE.
 
Magazinul on-line calculeaza (conform SR 13545:2010)  marimea standard potrivita dimensiunilor principale setate de client si poate expedia automat  fisiere cu tiparele de baza solicitate, construite pentru aceasta marime.
 
Magazinul on-line poate expedia automat fisiere cu tipare gradate functie de setarile clientului privind: tipul si silueta produsului, inaltimea corpului, conformatia, gama de marimi mici (40,42,44,46,48,50), gama de marimi mari (52,54,56,58,60), asa cum prevede SR 13545:2010.  
 
Magazinul on-line expediaza tipare personalizate, conform instructiunilor de masurare trimise automat clientului spre completare. 
 
Oricare ar fi sectiunea aleasa, clientul trebuie sa completeze toate campurile din prima fereastra de lucru pentru a fi completa comanda.
 
 
- Completati dimensiunile principale personale (inaltimea corpului, circumferinta bustului, circumferinta soldurilor) si selectati cate o optiune din fiecare camp al ferestrei de mai jos. Accesati Comanda, dupa acceptarea documentului Termenii si conditiile Diaman ART
 
 
 
- Magazinul on-line calculeaza (conform SR 13545:2010)  marimea standard potrivita dimensiunilor principale setate de dumneavoastra si afiseaza marimea impreuna cu  dimensiunile finale ale tiparului de baza solicitat.
 
 
 
Dupa lansarea comenzii, veti primi o factura proforma pentru efectuarea platii prin mandat postal sau transfer bancar. In cazul platii on-line, cu cardul, factura proforma primita are doar rol informativ.
 
Dupa validarea comenzii, tiparul este expediat automat la adresa de e-mail specificata de client, in cazul platii on-line (cu cardul) si, in cel mai scurt timp posibil daca utilizati alta modalitate de plata sau daca solicitati tipare in formatul hartie. Comanda este valida dupa primirea confirmarii in banca a platii facturii proforme. Factura proforma cuprinde toate informatiile de plata. 
 
In situatia in care primiti pe site mesajul “tipar in curs de realizare”, site-ul afiseaza marimea standard potrivita, astfel :
 
 
 
In cazul in care una sau mai multe dintre dimensiunile setate nu se regasesc in SR 13545:2010, sit-ul afiseaza acele valori . Tiparul expediat va fi un tipar standard-personalizat.
 
Inainte de a accesa Comanda, va recomandam sa cititi informatiile privind adaosurile constructive ce se utilizeaza la realizarea tiparelor, trecand cursorul peste specificatia Silueta produsului din prima fereastra de lucru. Clientul va fi instiintat  prin e-mail sau telefonic despre dimensiunile finale ale tiparelor, dupa primirea confirmarii in banca a platii. Daca in termen de 12 ore de la aceasta informare, SC Diaman ART SRL nu primeste nici o notificare contrara de la client, va expedia tiparele in 48 ore, de la primirea confirmarii in banca a platii.
 
Sectiunea MARIMEA STANDARD POTRIVITA fiind realizata sa functioneze in sistem automat, expediaza automat tipare in formatele standard DXF, PDF, hartie. Daca doriti alt format pentru tiparele dumneavoasta va rugam sa ne contactati a adresele office@diamanart.ro sau sa accesati pagina Contact, inainte de lansarea comenzii. In general se pot exporta fisiere în formatele standard DXF, DXF-AAMA si în formate DXF pentru INVESTRONICA, LECTRA, GERBER, ASSYST/BULLMER, NOVOCUT sau alte formate.
 

 •      Cum cumpar de la sectiunea GRUPURI DE TIPARE

 
- Selectati cate o optiune din fiecare camp al ferestrei. Accesati Comanda, dupa acceptarea documentului Termenii si conditiile Diaman ART
 
 
 
- Site-ul afiseaza optiunile dumneavoastra, astfel :
 
 
Inainte de a lansa comanda click aici, va recomandam sa cititi informatiile utile privind conformatia si adaosurile constructive utilizate la realizarea tiparelor, trecand cursorul peste specificatia Silueta produsului si simbolurile A, B, etc.  din prima fereastra de lucru. 
 
Dupa lansarea comenzii, veti primi o factura proforma pentru efectuarea platii prin mandat postal sau transfer bancar. In cazul platii on-line, cu cardul, factura proforma primita are doar rol informativ.
 
Dupa validarea comenzii, fisierul cu tipare este expediat automat la adresa de e-mail specificata de client, in cazul platii on-line (cu cardul) si, in cel mai scurt timp posibil daca se utilizeaza alta modalitate de plata. La aceasta sectiune nu exista optiunea de expediere a tiparelor in  format hartie. Comanda este valida dupa primirea confirmarii in banca a platii facturii proforme. Factura proforma cuprinde toate informatiile de plata. 
 
In situatia in care site-ul afiseaza mesajul “fisier in curs de realizare”,  Diaman ART SRL va expediaza tiparele in termen de 48 ore, de la primirea confirmarii in banca a platii, daca nu exista nici o notificare contrara.
 
 
Sectiunea GRUPURI DE MARIMI STANDARD fiind realizata sa functioneze in sistem automat, expediaza automat tipare in formatele standard DXF-AAMA si GEM. Daca doriti alt format pentru tiparele dumneavoasta va rugam sa ne contactati a adresele office@diamanart.ro sau sa accesati pagina Contact, inainte de lansarea comenzii. In general se pot exporta fisiere în formatele standard DXF, DXF-AAMA si în formate DXF pentru INVESTRONICA, LECTRA, GERBER, ASSYST/BULLMER, NOVOCUT sau alte formate.
 
  • Cum cumpar de la sectiunea TIPARE PERSONALIZATE
 
- Selectati cate o optiune din fiecare camp al ferestrei de mai jos. Accesati Comanda, dupa acceptarea documentului Termenii si conditiile Diaman ART
 
 
- Site-ul afiseaza optiunile selectate de dumneavoastra, astfel :
  
 
Dupa lansarea comenzii, veti primi o factura proforma pentru efectuarea platii prin mandat postal sau transfer bancar. In cazul platii on-line, cu cardul, factura proforma primita are rol pur informativ.
 
Va recomandam sa cititi informatiile utile privind adaosurile constructive ce se vor utiliza la realizarea tiparelor, trecand cursorul peste specificatia Silueta produsului
 
Dupa confirmarea primirii in banca a platii facturii proforme, fisierul cu Instructiunile de masurare a corpului (specifice produsului si siluetei selectate), este expediat automat la adresa de e-mail specificata de client, in cazul platii on-line (cu cardul) si, in cel mai scurt timp posibil daca se utilizeaza alta modalitate de plata. Insistam sa acordati maxima atentie acestui document in vederea realizarii unui tipar individualizat corect. Va rugam sa-l completati cu valorile personale si sa-l trimiteti in cel mai scurt timp la adresa office@diamanart.ro .
 
Dupa ce va  valideaza setul de masuratori, Diaman ART SRL va informeaza despre dimensiunile finale ale tiparului, printr-un e-mail sau telefonic. In anumite situatii (spre exemplu neconcordante intre datele completate de client) , Diaman ART SRL s-ar putea sa va solicite repetarea setului masuratori sau masurarea unor dimensiuni suplimentare. Diaman ART SRL va expedia tiparul personalizat in 48 ore de la validarea setului de masuratori, daca nu primeste nici o notificare contrara in termen de 12 ore .
 
La aceasta sectiune comanda este valida odata cu validarea  setului de masuratori.
 
 3. Cosul de cumparaturi
 
Produsele comandate, de la orice sectiune, ajung in cosul de cumparaturi.
 
 
Puteti modifica cantitatea produselor sau sa renuntati la unul dintre produse accesand x. Accesati  Actualizeaza pentru validarea modificarilor. Dupa accesarea butonului Cumpara site-ul afiseaza:
  
   
 In ambele situatii se completeaza formularul astfel:  
 
- la Modalitatea de plata se selecteaza una din optiunile : Plata onlin, Transfer bancar sau Mandat Postal;
- la Adresa de livrare se scrie adresa de e-mail la care doriti sa fie livrate fisierele sau adresa postala de livrare, completa - pentru tipare in in format hartie;
- la Modalitate de livrare se selecteaza e-mail - pentru fisiere sau Curier - pentru tipare in format hartie.
 
In cel mai scurt timp, sit-ul genereaza  proforma pentru efectuarea platii care va fi trimisa automat la adresa de e-mail a clientului.
 
4. Alte produse si servicii oferite de SC Diaman ART SRL
 
Diaman ART SRL poate realiza tipare de baza cu alte specificatii decat cele mentionate pe site, precum:
- alte adaosuri constructive,
- alte variante constructive,
- pentru alte sisteme de marimi,
- in alte formate electronice.
 
De asemenea, Diaman ART SRL realizeaza tipare de model gradate conform specificatiilor clientului si confectioneaza prototipuri.
 
 
 
Pentru detalii suplimentare va rugam sa accesati Contact.

 

 

 
Acest site utilizeaza cookes și scripturi externe pentru a îmbunătății experiența dumneavoastră pe acest website. Vezi ce implică Politica de Confidentialitate