Diamantart Logo

Cum platesc

 

1. Cosul de cumparaturi

 
Produsele comandate, de la orice sectiune, ajung in cosul de cumparaturi.
 
 
Puteti modifica cantitatea produselor sau sa renuntati la unul dintre produse accesand x. Accesati  Actualizeaza pentru validarea modificarilor. Dupa accesarea butonului Cumpara site-ul afiseaza:
  
   
 In ambele situatii se completeaza formularul astfel:  
 
- la Modalitatea de plata se selecteaza una din optiunile : Plata onlin, Transfer bancar sau Mandat Postal;
- la Adresa de livrare se scrie adresa de e-mail la care doriti sa fie livrate fisierele sau adresa postala de livrare, completa - pentru tipare in in format hartie;
- la Modalitate de livrare se selecteaza e-mail - pentru fisiere sau Curier - pentru tipare in format hartie.
 
In cel mai scurt timp, sit-ul genereaza  proforma pentru efectuarea platii care va fi trimisa automat la adresa de e-mail a clientului.
 
2.  Plata produselor
 
Plata produselor si serviciilor comandate se poate efectua exclusiv in avans. Plata in avans se poate realiza on-line, cu cardul (platforma euPlatesc.ro este implementata in site-ul  Diaman ART), prin mandat postal sau prin transfer bancar (ordin de plata)
 
Expedierea produselor va fi efectuata numai dupa validarea comenzii, adica primirea confirmarii in banca a platii facturii proforme. In cazul sectiunii TIPARE PERSONALIZATE comanda este valida odata cu validarea  setului de masuratori. Factura proforma cuprinde pretul produselor si restul informatiilor necesare efectuarii platii. 
 
 
Pentru detalii suplimentare va rugam sa accesati Contact.

 

 

 
Acest site utilizeaza cookes și scripturi externe pentru a îmbunătății experiența dumneavoastră pe acest website. Vezi ce implică Politica de Confidentialitate