Diamantart Logo

Despre noi

 
 
Diaman ART SRL este o firma de proiectare in domeniul confectiilor textile, de serie si personalizata.
 
In prezent, Diaman Art SRL investeste  in special în activitatea de proiectare si cercetare tinand pasul cu tendinţele mondiale de individualizare/personalizare a produselor de imbracaminte.
 
Proiectul european Eureka, E! 32 98/G “O noua imbracaminte – CAD pentru modelarea 2D/3D a confectiilor”, realizat in parteneriat cu INCDTP Bucuresti si Facultatea de Textile-Pielarie si Management Industrial din Iasi, a contribuit la acumularea experientei in cel mai atractiv sistem de realizare a tiparelor, sistemul proiectarii automate. 
 
Diaman ART SRL lucreaza in prezent cu propriile rutine de constructie automata a tiparelor de baza de serie si personalizate. Modelul de imbracaminte se realizeaza cu usurinta pe tiparul de baza potrivit ca dimensiune si forma, corpului pentru care se confectioneaza produsul. 
 
In ultimele decenii, industria de confectii ne-a obisnuit cu produse de imbracaminte realizate pentru conformatia medie, cea mai frecvent intalnita, in randul populatiei. Modelele s-au realizat, in special pe tipare de baza specifice acestei conformatii. 
 
Pe de alta parte a aparut un nou standard SR 13545: 2010  (Imbracaminte. Dimensiunile corpurilor si marimi de confectii pentru femei) care a reactualizat sistemul de marimi caracteristic populatiei adulte din tara noastra. Daca  circumferinta bustului este mai mica de 103,9 cm, corpul tip mediu este reprezentat de corpul tip D. Daca  circumferinta bustului este mai mare de 104 cm, corpul tip mediu este reprezentat de corpul tip C. Inaltimea reprezentativa pentru femei este de 164 cm. 
 
Magazinul on-line, Diaman Art ofera pentru prima data in Romania,  posibilitatea de a obtine tipare de baza in sistem automat pentru majoritatea tipurilor de produse de imbracaminte si siluete, fiind conceput ca o biblioteca de fisiere cu tipare. In cel mai scurt timp biblioteca va fi completa pentru cele 220 de variante tipodimensionale indicate de SR 13545:2010.  
Astfel, puteti cumpara tipare de baza pentru : 
 
  • diverse tipuri de imbracaminte (rochie, bluza, jacheta, pardesiu, pantaloni, fusta), 
  • diverse siluete (ajustata, semiajustata, dreapta sau larga), 
  • toate inaltimile standard (152, 160, 168, 176) cm, 
  • toate conformatiile (A, B, C, D, E si F), 
  • orice marime (40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 60).
 
De asemenea, pentru prima data un site calculeaza automat marimea standard potrivita, cu alte cuvinte va indica varianta tipodimensionala cea mai potrivita dimensiunilor personale si va expediaza automat tiparele de baza pentru aceasta varianta in functie de tipul si silueta produsulului selectat.
 
Suplimentar, daca doriti un tipar de baza personalizat, magazinul on-line Diaman ART va invata  metoda corecta de masurare a corpului, pentru ca ulterior sa va expedieze tiparele de baza potrivite.
 


Pentru detalii suplimentare va rugam sa accesati  Contact.
 

 
Acest site utilizeaza cookes și scripturi externe pentru a îmbunătății experiența dumneavoastră pe acest website. Vezi ce implică Politica de Confidentialitate