Diamantart Logo

Grupuri de Marimi Standard

 

Va oferim un serviciu nou de vanzare in sistem automat, a tiparelor de baza  gradate in conformitate cu noul standard din domeniul confectiilor SR 13545:2010  Imbracaminte. Dimensiunile corpurilor si marimi de confectii pentru femei.
 
Intr-un timp scurt puteti beneficia de tipare gradate pentru: orice gama de marimi, marimi mici (40, 42, 44, 46, 48 si 50) sau marimi mari (52, 54, 564, 58 si 60), orice corp tip sau conformatie (A, B, C, D, E, F) si orice inaltime standard (152, 160, 168 si 176).
 
  • Cum cumpar de la sectiunea GRUPURI DE MARIMI STANDARD
 
- Selectati cate o optiune din fiecare camp al ferestrei. Accesati Comanda, dupa acceptarea documentului Termenii si conditiile Diaman ART
 
 
 
- Site-ul afiseaza optiunile dumneavoastra, astfel :
 
 
Inainte de a lansa comanda click aici, va recomandam sa cititi informatiile utile privind conformatia si adaosurile constructive utilizate la realizarea tiparelor, trecand cursorul peste specificatia Silueta produsului si simbolurile A, B, etc.  din prima fereastra de lucru. 
 
Dupa lansarea comenzii, veti primi o factura proforma pentru efectuarea platii prin mandat postal sau transfer bancar. In cazul platii on-line, cu cardul, factura proforma primita are doar rol informativ.
 
Dupa validarea comenzii, fisierul cu tipare este expediat automat la adresa de e-mail specificata de client, in cazul platii on-line (cu cardul) si, in cel mai scurt timp posibil daca se utilizeaza alta modalitate de plata. La aceasta sectiune nu exista optiunea de expediere a tiparelor in  format hartie. Comanda este valida dupa primirea confirmarii in banca a platii facturii proforme. Factura proforma cuprinde toate informatiile de plata. 
 
In situatia in care site-ul afiseaza mesajul “fisier in curs de realizare”,  Diaman ART SRL va expediaza tiparele in termen de 48 ore, de la primirea confirmarii in banca a platii, daca nu exista nici o notificare contrara.
 
 
In continuare va prezentam cateva informatii utile in vederea efectuarii comenzii, informatii accesibile direct din ferestra de comenzi la trecerea cursorului pentru anumite specificatii (conformatia, silueta produsului, ajustata, semiajustata, larga).
 
 
Sectiunea GRUPURI DE MARIMI STANDARD este recomandata oricarei persoane sau firme care confectioneaza imbracaminte de comanda, elevilor sau studentilor de la sectiile de confectii textile, precum si pasionatilor de croitorie. Cu ajutorul tiparelor de baza potrivite puteti construi usor pentru dumneavostra sau pentru clientii dumneavoastra tiparele de model dorite.
 
Sectiunea GRUPURI DE MARIMI STANDARD fiind realizata sa functioneze in sistem automat, expediaza automat tipare in formatele standard DXF-AAMA si GEM. Daca doriti alt format pentru tiparele dumneavoasta va rugam sa ne contactati a adresele office@diamanart.ro sau sa accesati pagina Contact, inainte de lansarea comenzii.
 
In general se pot exporta fisiere în formatele standard DXF, DXF-AAMA si în formate DXF pentru INVESTRONICA, LECTRA, GERBER, ASSYST/BULLMER, NOVOCUT sau alte formate.
 
 
Pentru detalii suplimentare va rugam sa accesati Contact
In cazul in care doriti tipare de baza de serie pentru orice combinatie de valori privind (inaltimea corpului, circumferinta bustului, circumferinta soldurilor), va rugam sa accesati sectiunea MARIMEA STANDARD POTRIVITA.
In cazul in care doriti tipare personalizate construite dupa un set personal de dimensiuni principale si secundare, va rugam sa accesati TIPARE PERSONALIZATE .

 

 
Acest site utilizeaza cookes și scripturi externe pentru a îmbunătății experiența dumneavoastră pe acest website. Vezi ce implică Politica de Confidentialitate