Diamantart Logo

Livrare

 

 
Expedierea fisierelor cu tipare are o arie de extindere nelimitata. Tiparele in format hartie se expediaza numai pe teritoriul Romaniei. Diaman ART SRL  isi rezerva dreptul sa expedieze tiparele de serie si personalizate  numai dupa validarea comenzii. Comanda este valida dupa primirea confirmarii in banca a platii facturii proforme. In cazul sectiunii TIPARE PERSONALIZATE comanda este valida dupa ce Diaman ART SRL valideaza setul de masuratori trimise de client. 
 
Sectiunea MARIMEA STANDARD POTRIVITA si sectiunea GRUPURI DE MARIMI STANDARD fiind realizate sa functioneze in sistem automat, expediaza automat fisiere cu  in formatele standard DXF, PDF, hartie (pentru prima sectiune) si in formatele standard DXF-AAMA si GEM (pentru cea de-a doua sectiune). Daca doriti alt format pentru tiparele dumneavoasta va rugam sa ne contactati a adresele office@diamanart.ro sau sa accesati pagina Contact, inainte de lansarea comenzii.
 
In general se pot exporta fisiere în formatele standard DXF, DXF-AAMA si în formate DXF pentru INVESTRONICA, LECTRA, GERBER, ASSYST/BULLMER, NOVOCUT sau alte formate.
 
 Fisierele cu tiparele de serie se expediaza automat dupa validarea comenzii in cazul platii on-line. In alte situatii (tiparele in format hartie, plata prin transfer bancar sau ordin de plata), comanda este expediata in cel mai scurt timp, de la validarea comenzii.
 
Daca clientul primeste pe site mesajul “tiparele in curs de realizare”, acestea se vor expedia in 48 de ore de la validarea comenzii, cu conditia sa nu existe nici o notificare contrara timp de 12 ore. Termenele mentionate pot fi mai scurte sau depasite in situatii total accidentale: defectiuni ale retelei de internet, probleme intervenite la serverul ce gazduieste domeniul diamanart.ro, etc.
 
Diaman ART SRL  isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze transmiterea tiparelor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Diaman ART SRL  care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. 
 
Diaman ART SRL nu raspunde de eventualele deteriorari ale tiparelor livrate in format hartie. Acestea sunt ambalate in plicuri. Toata responsabilitatea unor deteriorari accidentale revine in sarcina transportatorului. Expedierea coletului se face prin Posta Romana. SC Diaman ART va informa clientul prin e-mail sau telefonic despre data sosirii coletului la Oficiul Postal la care este arondata adresa de livrare comunicata de client.
 
  
Pentru detalii suplimentare va rugam sa accesati Contact.

 

 

 

 
Acest site utilizeaza cookes și scripturi externe pentru a îmbunătății experiența dumneavoastră pe acest website. Vezi ce implică Politica de Confidentialitate