Diamantart Logo

Marimea Standard Potrivita

 

 
Marimea standard potrivita reprezinta varianta tipodimensionala cea mai apropiata de dimensiunile personale, conform celui mai recent standardard din domeniul confectiilor SR 13545:2010 Imbracaminte. Dimensiunile corpurilor si marimi de confectii pentru femei. 
 
Acest standard contine 220 de variante tipodimensionale grupate pe 4 inaltimi standard : 152, 160, 168, 176 si 6 conformatii : A, B, C, D, E, F. In principiu, pentru fiecare combinatie inaltime-conformatie exista 11 marimi: 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60. Una dintre aceste 220 variante este mai apropiata de dimensiunile dumneavoastra.
 
In general, in Romania se confectioneaza produse de imbracaminte pentru marimi mici si conformatii medii. Magazinul  on-line Diaman Art va ajuta sa proiectati modele pentru orice corp, indiferent de inaltime, circumferinta bustului sau circumferintaa soldurilor, oferindu-va o gama variata de tipare de baza de serie pentru diverse tipuri de produse si siluete. 
 
Site-ul ofera pentru prima data in Romania un serviciu inedit deoarece calculeaza automat marimea standard potrivita din dimensiunile setate de client si poate expedia automat tiparele de baza solicitate care sunt construite pentru marimea calculata. De asemenea site-ul afiseaza dimensiunile finale ale tiparelor (pe linia bustului, taliei si soldurilor), inaintea lansarii comenzii. Clientul primeste toate aceste informatii fara sa fie necesar sa finalizeze comanda.
 
Sectiunea MARIMEA STANDARD POTRIVITA este recomandata  firmelor care lucreaza pe comanda (case de moda, boutique-uri, croitorii, etc.), studentilor din institutiile de invatamant universitar, de arta si confectii textile, elevilor din liceele de arta, pasionatilor de croitorie, etc. 
 
Cateva elemente decorative, gulere, buzunare, etc. pot transforma tiparele de baza in modele de imbracaminte.
 
  •  Cum cumpar de la sectiunea MARIMEA STANDARD POTRIVITA
 
- Completati dimensiunile principale personale (inaltimea corpului, circumferinta bustului, circumferinta soldurilor) si selectati cate o optiune din fiecare camp al ferestrei de mai jos. Accesati Comanda, dupa acceptarea documentului Termenii si conditiile Diaman ART
 
 
 
- Magazinul on-line calculeaza (conform SR 13545:2010)  marimea standard potrivita dimensiunilor principale setate de dumneavoastra si afiseaza marimea impreuna cu  dimensiunile finale ale tiparului de baza solicitat.
 
 
 
Dupa lansarea comenzii, veti primi o factura proforma pentru efectuarea platii prin mandat postal sau transfer bancar. In cazul platii on-line, cu cardul, factura proforma primita are doar rol informativ.
 
Dupa validarea comenzii, tiparul este expediat automat la adresa de e-mail specificata de client, in cazul platii on-line (cu cardul) si, in cel mai scurt timp posibil daca utilizati alta modalitate de plata sau daca solicitati tipare in formatul hartie. Comanda este valida dupa primirea confirmarii in banca a platii facturii proforme. Factura proforma cuprinde toate informatiile de plata. 
 
In situatia in care primiti pe site mesajul “tipar in curs de realizare”, site-ul afiseaza marimea standard potrivita, astfel :
 
 
 
In cazul in care una sau mai multe dintre dimensiunile setate nu se regasesc in SR 13545:2010, sit-ul afiseaza acele valori . Tiparul expediat va fi un tipar standard-personalizat.
 
Inainte de a accesa Comanda, va recomandam sa cititi informatiile privind adaosurile constructive ce se utilizeaza la realizarea tiparelor, trecand cursorul peste specificatia Silueta produsului din prima fereastra de lucru. Clientul va fi instiintat  prin e-mail sau telefonic despre dimensiunile finale ale tiparelor, dupa primirea confirmarii in banca a platii. Daca in termen de 12 ore de la aceasta informare, SC Diaman ART SRL nu primeste nici o notificare contrara de la client, va expedia tiparele in 48 ore, de la primirea confirmarii in banca a platii.
 
Sectiunea MARIMEA STANDARD POTRIVITA este recomandata oricarei persoane sau firme care confectioneaza imbracaminte de serie, elevilor sau studentilor de la sectiile de confectii textile sau design vestimentar, precum si pasionatilor de croitorie. Cu ajutorul tiparelor de baza de potrivite puteti construi usor pentru dumneavostra sau pentru clientii dumneavoastra tiparele de model dorite.
 
Sectiunea MARIMEA STANDARD POTRIVITA fiind realizata sa functioneze in sistem automat, expediaza automat tipare in formatele standard DXF, PDF, hartie. Daca doriti alt format pentru tiparele dumneavoasta va rugam sa ne contactati a adresele office@diamanart.ro sau sa accesati pagina Contact, inainte de lansarea comenzii.
 
In general se pot exporta fisiere în formatele standard DXF, DXF-AAMA si în formate DXF pentru INVESTRONICA, LECTRA, GERBER, ASSYST/BULLMER, NOVOCUT sau alte formate.
 
Pentru detalii suplimentare va rugam sa accesati Contact
In cazul in care doriti tipare pentru intreaga gama de marimi, va rugam sa accesati sectiunea GRUPURI DE MARIMI STANDARD.
In cazul in care doriti tipare personalizate construite dupa un set personal de dimensiuni principare si secundare, va rugam sa accesati TIPARE PERSONALIZATE .

 

 

 

 
Acest site utilizeaza cookes și scripturi externe pentru a îmbunătății experiența dumneavoastră pe acest website. Vezi ce implică Politica de Confidentialitate