Diamantart Logo

Produse si Servicii de Proiectare Confectii

 
TIPARE DE BAZA

Tiparele de baza se construiesc pentru orice tip de produs, indiferent de conformatie, inaltime sau gama de marimi.  Tiparele pot fi realizate in mai multe sisteme de proiectare (roman, francez, german, etc.), cu respectarea regulilor de constructie specifice.
 
Produse si servicii noi

Magazinul online  DIAMAN ART va ofera tipare de baza pentru principalele tipuri de produse de dama (rochie, bluza, pardesiu, pantaloni, jacheta, fusta). Tiparele sunt elaborate in conformitate cu recentul standard pentru confectii SR 13545:2010. Populatia adulta de sex feminin din Romania este reprezentata de 6 conformatii (A,B,C,D,E,F) 4 inaltimi standard  (152, 160, 168, 176) si 11 marimi : 40, 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 reflectate in 220 variante tipodimensionale. Tiparele de baza pentru toate aceste variante pot fi cumparate online individual (pe marimi) de la sectiunile MARIMEA STANDARD POTRIVITA sau gradate de la sectiunea GRUPURI DE MARIMI.

Daca doriti un tipar de baza de serie, cat mai apropiat de dimensiunile corpului dumneavoastra, apelati cu incredere la sectiunea MARIMEA STANDARD POTRIVITA, care va calculeaza automat marimea utila si va trimite online sau pe hartie tiparul potrivit.  
 
TIPARE DE MODEL

Tiparele de model se elaboreaza pentru orice tip de produs, indiferent de grupa de purtatori pentru care lucreaza clientul. Modelul poate fi prezentat sub orice forma : fotografie, schita sau mostra. Comanda aici tiparele de model dorite.
 
PROTOTIPURI

Diaman Art executa prototipul la cererea clientului. Chiar daca nu exista o solicitare in acest sens, tiparul de model este verificat la sediul nostru, prin confectionare, fara a se suplimenta pretul tiparelor.
 
GRADARE

Gradarea se realizeaza pentru intreaga gama de marimi solicitata de client. Efectuam si  gradarea tiparelor de model care nu sunt elaborate de Diaman Art, indiferent de sistemul de marimi in care au fost create. De asemenea, oferim servicii de calculare a cotelor de gradare pentru orice tabel de dimensiuni.
 
INCADRARE

Diaman Art realizeaza doar incadrarea tiparelor de baza si de model realizate de echipa noastra. Incadrarile se efectueaza numai in format DXF sau pe hartie.

 MADE TO MEASURE (MTM)

Tiparele de baza si tiparele de model pot fi realizate inclusiv pe dimensiunile clientului. In acest scop, clientul primeste o fisa de masurare corecta a corpului elaborata special pentru produsul solicitat. Tiparele de baza MTM pot fi comandate online de la sectiunea TIPARE PERSONALIZATE.

Tiparele se exporta ca fisiere în formatele DXF-AAMA, standard DXF si DXF pentru ASSYST/BULLMER, LECTRA, INVESTRONICA,  GERBER, NOVOCUT etc.
 
 

 
 
Pentru detalii suplimentare va rugam sa accesati Contact.
 
 

 

 
Acest site utilizeaza cookes și scripturi externe pentru a îmbunătății experiența dumneavoastră pe acest website. Vezi ce implică Politica de Confidentialitate