Diamantart Logo

Termeni si conditii Diaman ART

 

Societatea care administreaza site-ul http://www.diamanart.ro  denumit in continuare Diaman Art este SC Diaman ART SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J22/1289/2003 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO15596379.
 
Folosirea acestui site pentru cumpararea tiparelor de croitorie/confectii  implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos care constituie Contractul cu clientul. Recomandam citirea cu atentie a acestui contract inainte de a efectua comanda. Diaman ART SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. 
 
1. Dreptul de autor
 
Intregul continut al site-ului Diaman ART - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, fisiere, etc. - este proprietatea exclusiva a  societatii Diaman ART SRL si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara acordul scris al societatii Diaman ART SRL, se pedepseste conform legilor in vigoare.
 
2. Accesul la informatiile de pe site
 
Diaman ART SRL garanteaza tuturor utilizatorilor accesul limitat, in interes personal, pe site-ul Diaman ART si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii Diaman ART SRL, fara acordul prealabil scris al acesteea.
 
De asemenea Diaman ART SRL nu le confera clientilor (utilizatorilor) dreptul de a obtine beneficii materiale din vanzarea  tiparelor de baza sau de model, cumparate ca fisiere sau in formatul hartie de la societatea Diaman ART SRL. Aceasta interdictie devine nula daca tiparele primite sunt utilizate ca baza pentru realizarea altor modele.
 
3. Inregistrarea clientului
 
La deschiderea magazinului on-line: 
 
-  Accesati Creeaza cont (partea superioara a ecranului), daca nu sunteti inregistrat. Completati unul dintre formulare. Accesati Inregistreaza pentru validarea datelor completate.
 
 
-  Accesati Intra in cont (partea superioara a ecranului), daca sunteti deja inregistrat. Completati adresa de e-mail si parola. Dupa completare, accesati Autentificare.
 
 
 
Dupa inregistrare sau autentificare alegeti sectiunea de produse dorita. In acest sens va rugam sa cititi  capitolul Produse si servicii.
 
4. Produse si servicii
 
Tiparele standard sunt realizate de Diaman ART SRL, conform celui mai recent standard antropometric SR 13545:2010 Dimensiunile corpurilor si marimi de confectii pentru femei. Tiparele personalizate sunt realizate conform regulilor de proiectare individualizata. Magazinul on-line are trei sectiuni de produse, dupa cum urmeaza :
 
Magazinul on-line calculeaza (conform SR 13545:2010)  marimea standard potrivita dimensiunilor principale setate de client si poate expedia automat  fisiere cu tiparele de baza solicitate, construite pentru aceasta marime.
 
Magazinul on-line poate expedia automat fisiere cu tipare gradate functie de setarile clientului privind: tipul si silueta produsului, inaltimea corpului, conformatia, gama de marimi mici (40÷50), gama de marimi mari (40÷50), asa cum prevede SR 13545:2010.  
 
Magazinul on-line expediaza tipare personalizate, conform instructiunilor de masurare trimise automat clientului spre completare. 
 
Oricare ar fi sectiunea aleasa, clientul trebuie sa completeze toate campurile din prima fereastra de lucru pentru a fi completa comanda.
 
Cum functioneaza sectiunea MARIMEA STANDARD POTRIVITA
 
- Completati dimensiunile principale personale (inaltimea corpului, circumferinta bustului, circumferinta soldurilor) si selectati cate o optiune din fiecare camp al ferestrei de mai jos. Accesati Comanda, dupa acceptarea documentului Termenii si conditiile Diaman ART
 
 
 
- Magazinul on-line calculeaza (conform SR 13545:2010)  marimea standard potrivita dimensiunilor principale setate de dumneavoastra si afiseaza marimea impreuna cu  dimensiunile finale ale tiparului de baza solicitat.
 
 
 
Dupa lansarea comenzii, veti primi o factura proforma pentru efectuarea platii prin mandat postal sau transfer bancar. In cazul platii on-line, cu cardul, factura proforma primita are doar rol informativ.
 
Dupa validarea comenzii, tiparul este expediat automat la adresa de e-mail specificata de client, in cazul platii on-line (cu cardul) si, in cel mai scurt timp posibil daca utilizati alta modalitate de plata sau daca solicitati tipare in formatul hartie. Comanda este valida dupa primirea confirmarii in banca a platii facturii proforme. Factura proforma cuprinde toate informatiile de plata. 
 
In situatia in care primiti pe site mesajul “tipar in curs de elaborare”, site-ul afiseaza marimea standard potrivita, astfel :
 
 
 
In cazul in care una sau mai multe dintre dimensiunile setate nu se regasesc in SR 13545:2010, sit-ul afiseaza acele valori . Tiparul expediat va fi un tipar standard-personalizat.
 
Inainte de a accesa Comanda, va recomandam sa cititi informatiile privind adaosurile constructive ce se utilizeaza la realizarea tiparelor, trecand cursorul peste specificatia Silueta produsului din prima fereastra de lucru. Clientul va fi instiintat  prin e-mail sau telefonic despre dimensiunile finale ale tiparelor, dupa primirea confirmarii in banca a platii. Daca in termen de 12 ore de la aceasta informare, SC Diaman ART SRL nu primeste nici o notificare contrara de la client, va expedia tiparele in 48 ore, de la primirea confirmarii in banca a platii.
 

  Cum functioneaza sectiunea GRUPURI DE MARIMI STANDARD

 
- Selectati cate o optiune din fiecare camp al ferestrei. Accesati Comanda, dupa acceptarea documentului Termenii si conditiile Diaman ART
 
 
 
- Site-ul afiseaza optiunile dumneavoastra, astfel :
 
 
Inainte de a lansa comanda click aici, va recomandam sa cititi informatiile utile privind conformatia si adaosurile constructive utilizate la realizarea tiparelor, trecand cursorul peste specificatia Silueta produsului si simbolurile A, B, etc.  din prima fereastra de lucru. 
 
Dupa lansarea comenzii, veti primi o factura proforma pentru efectuarea platii prin mandat postal sau transfer bancar. In cazul platii on-line, cu cardul, factura proforma primita are doar rol informativ.
 
Dupa validarea comenzii, fisierul cu tipare este expediat automat la adresa de e-mail specificata de client, in cazul platii on-line (cu cardul) si, in cel mai scurt timp posibil daca se utilizeaza alta modalitate de plata. La aceasta sectiune nu exista optiunea de expediere a tiparelor in  format hartie. Comanda este valida dupa primirea confirmarii in banca a platii facturii proforme. Factura proforma cuprinde toate informatiile de plata. 
 
In situatia in care site-ul afiseaza mesajul “fisier in curs de elaborare”,  Diaman ART SRL va expediaza tiparele in termen de 48 ore, de la primirea confirmarii in banca a platii, daca nu exista nici o notificare contrara.
 
 
 • Cum functioneaza sectiunea TIPARE PERSONALIZATE
 
- Selectati cate o optiune din fiecare camp al ferestrei de mai jos. Accesati Comanda, dupa acceptarea documentului Termenii si conditiile Diaman ART
 
- Site-ul afiseaza optiunile selectate de dumneavoastra, astfel :
 
 
 
Dupa lansarea comenzii, veti primi o factura proforma pentru efectuarea platii prin mandat postal sau transfer bancar. In cazul platii on-line, cu cardul, factura proforma primita are rol pur informativ.
 
Va recomandam sa cititi informatiile utile privind adaosurile constructive ce se vor utiliza la realizarea tiparelor, trecand cursorul peste specificatia Silueta produsului
 
Dupa confirmarea primirii in banca a platii facturii proforme, fisierul cu Instructiunile de masurare a corpului (specifice produsului si siluetei selectate), este expediat automat la adresa de e-mail specificata de client, in cazul platii on-line (cu cardul) si, in cel mai scurt timp posibil daca se utilizeaza alta modalitate de plata. Insistam sa acordati maxima atentie acestui document in vederea realizarii unui tipar individualizat corect. Va rugam sa-l completati cu valorile personale si sa-l trimiteti in cel mai scurt timp la adresa office@diamanart.ro .
 
Dupa ce va  valideaza setul de masuratori, Diaman ART SRL va informeaza despre dimensiunile finale ale tiparului, printr-un e-mail sau telefonic. In anumite situatii (spre exemplu neconcordante intre datele completate de client) , Diaman ART SRL s-ar putea sa va solicite repetarea setului masuratori sau masurarea unor dimensiuni suplimentare. Diaman ART SRL va expedia tiparul personalizat in 48 ore de la validarea setului de masuratori, daca nu primeste nici o notificare contrara in termen de 12 ore .
 
La aceasta sectiune comanda este valida odata cu validarea  setului de masuratori.
 
Important
 
Imaginile publicate pe site sunt generice, fiind reprezentative pentru corpul tip mediu adica conformatia D. Conform SR 13545 : 2010, corpul tip mediu pentru populatia adulta de sex feminin din Romania cu perimetrul bustului mai mic decat valoarea de 103,9 cm este reprezentat de corpul tip D. Corpul tip mediu pentru populatia adultă de sex feminin din Romania cu perimetrul bustului mai mare decat valoarea de 104 cm este reprezentat de corpul tip C. 
 
Forma tiparelor de baza expediate poate fi diferita de imaginile prezentate pe site. Forma tiparelor  de serie este influentata de conformatia si inaltimea corpului tip. In cazul tiparelor personalizate, forma lor este este influentata de particularitatile specifice fiecarui corp real.
 
Pe de alta parte, baza de date a site-ului se pate modifica pe parcurs cu alte variante constructive ale tiparelor de baza. Diaman ART SRL isi rezerva dreptul sa modifice continutul site-lui  fara o notificare prealabila. Continutul site-ului (texte, specificatii ale tiparelor, imagini, simboluri, fisiere, etc.) este modificat in folosul clientilor.
 
Indiferent de modul de transmitere a comenzii (pe site, prin e-mail, telefonic, prin alta metoda),  acceptarea comenzii, deci incheierea acordului de vointa intre parti se considera numai dupa primirea confirmarii in banca a platii facturii proforme. Lansarea comenzii, proforma primita ulterior si discutiile prealabile efectuarii platii, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta. 
 
5. Cosul de cumparaturi
 
Produsele comandate, de la orice sectiune, ajung in cosul de cumparaturi.
 
 
Puteti modifica cantitatea produselor sau sa renuntati la unul dintre produse accesand x. Accesati  Actualizeaza pentru validarea modificarilor. Dupa accesarea butonului Cumpara site-ul afiseaza:
  
   
 In ambele situatii se completeaza formularul astfel:  
 
- la Modalitatea de plata se selecteaza una din optiunile : Plata onlin, Transfer bancar sau Mandat Postal;
- la Adresa de livrare se scrie adresa de e-mail la care doriti sa fie livrate fisierele sau adresa postala de livrare, completa - pentru tipare in in format hartie;
- la Modalitate de livrare se selecteaza e-mail - pentru fisiere sau Curier - pentru tipare in format hartie.
 
In cel mai scurt timp, sit-ul genereaza  proforma pentru efectuarea platii care va fi trimisa automat la adresa de e-mail a clientului.
 
 6. Alte produse si servicii oferite de SC Diaman ART SRL
 
Diaman ART SRL poate realiza tipare de baza cu alte specificatii decat cele mentionate pe site, precum:
- alte adaosuri constructive,
- alte variante constructive,
- pentru alte sisteme de marimi,
- in alte formate electronice.
 
De asemenea, Diaman ART SRL realizeaza tipare de model gradate conform specificatiilor clientului si confectioneaza prototipuri.
 
7. Despre preturi
 
Toate preturile prezentate pe site includ TVA (24%). Pretul este unic, indiferent de formatul solicitat pentru tipar (electronic sau hartie). Taxele de expeditie a produselor (tipare in format hartie) sunt incluse in pretul afisat pe site (numai pe teritoriul Romaniei). 
 
Factura proforma primita de client, dupa lansarea comenzii cuprinde pretul produselor si toate informatiile pentru efectuarea platii. SC Diaman ART expediaza factura, odata cu expedierea tiparelor, in format electronic, cu exceptia cazurilor in care clientul solicita altfel. 
 
8.  Plata produselor
 
Plata produselor si serviciilor comandate se poate efectua exclusiv in avans. Plata in avans se poate realiza on-line, cu cardul (platforma euPlatesc.ro este implementata in site-ul  Diaman ART), prin mandat postal sau prin transfer bancar (ordin de plata). 
 
Expedierea produselor va fi efectuata numai dupa validarea comenzii, adica primirea confirmarii in banca a platii facturii proforme. In cazul sectiunii TIPARE PERSONALIZATE comanda este valida odata cu validarea  setului de masuratori. Factura proforma cuprinde pretul produselor si restul informatiilor necesare efectuarii platii. 
 
9.  Expedierea produselor
 
Expedierea fisierelor cu tipare are o arie de extindere nelimitata. Tiparele in format hartie se expediaza numai pe teritoriul Romaniei. Diaman ART SRL  isi rezerva dreptul sa expedieze tiparele numai dupa validarea comenzii. Comanda este valida dupa primirea confirmarii in banca a platii facturii proforme. In cazul sectiunii TIPARE PERSONALIZATE comanda este valida dupa ce Diaman ART SRL valideaza setul de masuratori trimise de client. 
 
Fisierele cu tiparele standard se expediaza automat dupa validarea comenzii in cazul platii on-line. In alte situatii (tiparele in format hartie, plata prin transfer bancar sau ordin de plata), comanda este expediata in cel mai scurt timp, de la validarea comenzii.
 
Daca clientul primeste pe site mesajul “tiparele in curs de elaborare”, acestea se vor expedia in 48 de ore de la validarea comenzii, cu conditia sa nu existe nici o notificare contrara timp de 12 ore. Termenele mentionate pot fi mai scurte sau depasite in situatii total accidentale: defectiuni ale retelei de internet, probleme intervenite la serverul ce gazduieste domeniul diamanart.ro, etc.
 
Diaman ART SRL  isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze transmiterea tiparelor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Diaman ART SRL  care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. 
 
Diaman ART SRL nu raspunde de eventualele deteriorari ale tiparelor livrate in format hartie. Acestea sunt ambalate in plicuri.  Toata responsabilitatea unor deteriorari accidentale revine in sarcina transportatorului. Expedierea coletului se face prin Posta Romana. SC Diaman ART va informa clientul prin e-mail sau telefonic despre data sosirii coletului la Oficiul Postal la care este arondata adresa de livrare comunicata de client.
 
10.  Garantarea si returnarea a produselor
 
Tiparele standard sunt realizate de  Diaman ART SRL, conform celui mai recent standard antropometric SR 13545:2010  Dimensiunile corpurilor si marimi de confectii pentru femei. Tiparele personalizate sunt realizate conform regulilor de proiectare individualizata.
 
Avand in vedere structura magazinului on-line, formatul produselor (majoritatea fisiere), modul specific de lucru cu clientii (implicarea acestora in realizarea tiparelor, unde este cazul), afisarea pe site a informatiilor tehnice privind constructia tiparelor, etc.  termenul de “returnare a tiparelor” este impropriu acestui site. 
 
Clientii trebuie sa acorde atentie maxima la toate informatiile afisate pe site, la instructiunile de masurare a corpului primite, la notificarile trimise, la Contractului cu clientul. In caz contrar Diaman ART SRL nu-si asuma nici o responsabilitate privind eventualele neconformitati ale tiparelor si intarzierile in expedierea lor. In cazul in care Diaman ART SRL constata ca nu poate colaborara cu clientul, ii trimite o notificare privind rezilierea contractului si returneaza banii clientului. 
 
In cazul in care din motive cu totul accidentale, clientul primeste un tipar sau un grup de tipare cu alte specificatii decat cele comandate, SC Diaman ART SRL isi asuma greseala, urmand sa o remedieze pe cheltuiala sa sau sa returneze banii clientului, in functie de dorinta acestuia. Oricum, pentru orice problema intervenita in legatura cu comanda, va rugam sa ne contactati la adresa office@diamanart.ro sau prin intermediul paginii de contact.
 
11. Despre link-uri catre alte site-uri, server, browser
 
Site-ul Diaman ART este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Diaman ART SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari nesolicitate. Diaman ART SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Diaman ART.
 
Diaman ART SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin link-uri de pe site-ul Diaman ART. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza. 
 
12. Litigii si dispozitii finale
 
Orice alta problema cauzata de produsele, serviciile si informatiile prezentate pe site-ul Diaman ART si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Iasi. 
Oricare ar fi natura conflictului, avand in vedere specificul acestui site, SC  Diaman ART SRL nu plateste alte despagubiri mai mari decat pretul tiparelor comandate de client. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.
 
 
Pentru detalii suplimentare va rugam sa accesati Contact.

 

 

 
Acest site utilizeaza cookes și scripturi externe pentru a îmbunătății experiența dumneavoastră pe acest website. Vezi ce implică Politica de Confidentialitate