Diamantart Logo

Tipare personalizate

 

Tiparele personalizate sunt tipare construite conform dimensiunilor principale si secundare specifice clientului. Spre deosebire de tiparele de serie (din sectiunile MARIMEA STANDARD POTRIVITA si GRUPURI DE MARIMI STANDARD), tiparele personalizate solicita un numar mai mare de dimensiuni preluate de pe corp, in functie de tipul produsului de imbracaminte si particularitatile specifice fiecarui corp.

 
Conform  literaturii de specialitate, denumirea corecta pentru aceste constructii geometrice este “tipare individualizate”. In site se utilizeaza denumirea “tipare personalizate”  deoarece clientii sunt obisnuiti cu acest termen in situatia in care comanda produse personalizate.
 
Pentru a va informa ce dimensiuni se utilizeaza in proiectarea personalizata va rugam sa accesati metoda directa de masurare a corpului. Nu toate dimensiunile prezentate se utilizeaza la proiectarea unui tipar personalizat. Setul de dimensiuni este mult mai mic si depinde de tipul silueta produsului, forma corpului si nu in ultimul rand de priceperea proiectantului. Dupa lansarea unei comenzi de la sectiunea TIPARE PERSONALIZATE veti primi automat instructiunile de masurare specifice produsului selectat.
 
In ciuda aparentelor, exista un procent foarte mic de populatie care prezinta un corp armonios. Chiar daca sunteti tanara si aveti o greutate mica, in majoritatea cazurilor exista si elemente mai putin armonioase, precum umeri prea ingusti sau ridicati, spate lat, etc. Modelul poate masca o mare parte din aceste elemente inca din faza de realizare a tiparului de baza.
 
  • Cum cumpar de la sectiunea TIPARE PERSONALIZATE 
 
- Clientul selecteaza cate o optiune din fiecare camp al ferestrei de mai jos. 
 
 
 
- Inainte de a lansa comanda clientul poate vizualiza adaosurile constructive ce se vor utiliza la realizarea tiparelor, trecand cursorul peste specificatia Silueta produsului. Adaosurile constructive variaza in interiorul intervalelor specificate, in functie de valorile corporale.
 
- Dupa confirmarea primirii in banca a platii facturii proforme, fisierul cu Instructiunile de masurare a corpului (specifice produsului si siluetei selectate), este expediat automat la adresa de e-mail specificata de client, in cazul platii on-line (cu cardul) si, in cel mai scurt timp posibil daca se utilizeaza alta modalitate de plata. 
 
- Ulterior Diaman ART informeaza clientul privind dimensiunile finale ale tiparului, printr-un e-mail sau telefonic. In anumite situatii (neconcordante in datele completate de client)  se va solicita clientului repetarea masuratorilor sau dimensiuni suplimentare. Diaman ART va expedia tiparul personalizat in 48 ore de la validarea setului de masuratori.
 
Sectiunea TIPARE PERSONALIZATE este recomandata oricarei persoane sau firme care confectioneaza imbracaminte de comanda, elevilor sau studentilor de la sectiile de confectii textile sau design vestimentar, precum si pasionatilor de croitorie. Cu ajutorul tiparelor de baza potrivite puteti construi usor pentru dumneavostra sau pentru clientii dumneavoastra tiparele de model dorite.
 
Sectiunea TIPARE PERSONALIZATE fiind realizata sa functioneze in sistem automat, expediaza automat tipare in formatele standard DXF, PDF, hartie. Daca doriti alt format pentru tiparele dumneavoasta va rugam sa ne contactati a adresele office@diamanart.ro sau sa accesati pagina Contactinainte de lansarea comenzii.
 
In general se pot exporta fisiere în formatele standard DXF, DXF-AAMA si în formate DXF pentru INVESTRONICA, LECTRA, GERBER, ASSYST/BULLMER, NOVOCUT sau alte formate.
 
 
 
Pentru alte detalii suplimentare va rugam sa accesati Contact
In cazul in care doriti tipare de baza de serie pentru orice combinatie de valori privind (inaltimea corpului, circumferinta bustului, circumferinta soldurilor), va rugam sa accesati sectiunea MARIMEA STANDARD POTRIVITA.
In cazul in care doriti tipare de baza gradate, va rugam sa accesati sectiunea GRUPURI DE MARIMI STANDARD.
 
 
 
 
 

 

 

 
Acest site utilizeaza cookes și scripturi externe pentru a îmbunătății experiența dumneavoastră pe acest website. Vezi ce implică Politica de Confidentialitate