Despre noi

Despre noi

Diaman Art este o firma de proiectare in domeniul confectiilor textile, de serie si personalizate.  Suntem printre pionierii acestui domeniu, fiind cei care au realizat
pentru prima data in Romania  tipare de baza in sistem complet automat pentru majoritatea tipurilor de produse de imbracaminte. In acest sens am avut o
colaborare frumoasa cu Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Textile si Pielarie, Bucuresti.

In continuare investim in activitatea de proiectare si cercetare, tinand pasul cu
tendintele mondiale de individualizare/personalizare a produselor de imbracaminte.
Dupa cum era si firesc, ca urmare a experientei acumulate in constructia tiparelor de croitorie, am deschis un atelier de creatie pentru promovarea propriului brand de haine, cu modele preponderent din piele naturala, denumit stradela.ro.

Colectiile noastre de serie se realizeaza si in sistemul made to measure (pe dimensiunile clientului).

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite te invitam sa rasfoiesti paginile website-ului nostru.

VALORILE SOCIETATII NOASTRE

Loialitate

Pentru noi, nu reprezinta un simplu cuvant, ci o intreaga cultura bazata pe serviciile dedicate clientilor si angajatilor nostri. La Diaman Art, masuram succesul clientilor nostri este si succesul nostru.

Inovatie

Investim permanent in activitatea de proiectare si cercetare tinand pasul cu tendintele mondiale in domeniu, pentru a furniza produse si servicii de calitate partenerilor nostri de afaceri.

Onestitate

Promitem doar ceea ce putem oferi, consideram contractele obligatorii si respectam legea in toate procesele pe care le desfasuram.

Vrei sa afli mai multe despre produsele si serviciile noastre ?

Vezi produsele in care am investit pasiune, timp și idei inovatoare.