Servicii de proiectare care te vor ajuta sa eficientizezi productia atelierului tau

Servicii de proiectare complete – realizare prototipuri.

SERVICIILE NOASTRE

tipare de baza
TIPARE DE BAZA

Se construiesc pentru orice tip de produs, pe marimi, siluete, conformati si inaltimi. Sunt cele mai simple constructii, care stau la baza realizarii tiparelor de model, din care se confectioneaza imbracamintea.

Tipare De Model
TIPARE DE MODEL

Se construiesc din tipare de baza prin modelare. Numarul modelelor ce se dezvolta dintr-un tipar de baza este nelimitat. Construim pornind de la o schita, fotografie sau de la un produs.

prototipuri
PROTOTIPURI

Primul model confectionat dupa tiparele de model. Daca nu exista solicitare de prototip, tiparele se verifica in acelasi pret, prin realizarea mulajelor din materiale cu caracteristici similare produsului.

gradare tipare croitorie
GRADARE

Gradarea se realizeaza pe marimi si inaltimi la cererea clientului. Oferim inclusiv servicii de calculare a cotelor de gradare pentru orice tip de produs, dupa tabelul de dimensiuni al clientului.

incadrare
INCADRARE

Realizam incadrarea tiparelor de model construite de echipa noastra sau provenite de la client. Incadrarile se efectueaza in orice format solicitat.

made to measure
MADE TO MEASURE

Tiparele de baza si tiparele de model pot fi realizate inclusiv pe dimensiunile clientului, in baza unei fise de dimensiuni corporale elaborata de noi sau de catre client, pentru orice tip de produs de imbracaminte solicitat.

Date de contact

Contacteaza-ne acum